Fem una jornada de portes obertes per a donar a conèixer serveis i productes #connecDiari


18 de novembre de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Esthetica Natural, connecDiari | Temps de lectura: 1 minut

A connecTerrassa donem resposta a la Comunitat en el seu conjunt, però sempre que sigui possible busquem quines són les necessitats concretes. Cada comerç, cada professional de connecTerrassa és un món, i cadascú té unes necessitats específiques. Amb aquesta premissa hem creat la jornada de portes obertes que es farà a Esthetica Natural (C/ Llibertat, 39) el divendres 12 de desembre a la tarda.

Esthetica Natural és un espai d'estètica i ioga situat al barri de Sant Pere, amb una clientela molt fidel i amb un producte de molta qualitat (ALQVIMIA). Una qualitat que valora molt la gent que el coneix, però que no ho pot fer si no es coneix. És per això que vam decidir tirar endavant aquesta iniciativa: obrir les portes del centre, oferir els coneixements de les dues professionals que hi treballen i, per a tots els assistents, mostres de regal i cupons descompte. Què més es pot demanar?

Però, som conscients que no es pot preparar una acció d'aquestes característiques (costa temps i diners) sinó hi ha un mínim d'èxit assegurat. És per això que hem decidit marcar un mínim d'assistència: 10 persones. Si s'inscriuen 10 persones, ho tirem endavant, sinó, no ho farem.

Trobareu més info en aquesta entrada que hem creat a l'agenda.

-- 

Les 'sites' del dia: Avui us recomanem que feu una ullada a...

  1. Temàtic, la botiga de tès del C/ Nou de Sant Pere;
  2. The Heart in the Bag, la primera botiga online que entra a formar part de connecTerrassa; i,
  3. Gamisans, xarcuteria i polleria del Mercat de la Independència.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat