Experimentant amb noves modalitats de sortejos a connecTerrassa


3 de febrer de 2017 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte, connecTerrassa | Temps de lectura: 1 minut

Aquest mes hem experimentat amb una nova modalitat de sorteig. Amb el sortejos mensuals, a més de fer publicitat als organitzadors i entregar premis als guanyadors, creem bases de dades, tant per a connecTerrassa com per a cadascun dels membres de connecTerrassa que organitzen els sortejos.

Amb aquest informació aconseguim connectar més i millor a comerços i professionals amb els usuaris. Menys soroll i més ben enfocat. Segmentem públics i continguts, per entendre’ns.

Aquest mes, el restaurant La Torreta —que té una important base de dades a connecTerrassa gràcies als sortejos que ha organitzat— ha volgut experimentar un nou format de sorteig, que arriba a molta menys gent però, alhora, arriba a gent que ja ha mostrat interès pels seus productes i serveis, per tant hem enfocat millor l’ull.

Tenia un objectiu clar, que era fer créixer el número d’opinions dels seus clients a la seva pàgina de Facebook. I, ho hem aconseguit.

Com? Organitzant un sorteig només dirigit a gent que en algun moment ha participat als seus sortejos públics i els hem ofert la possibilitat de guanyar un sopar per a dues persones.

Què havien de fer per a participar? Posar una opinió a la pàgina de Facebook de La Torreta. I, el resultat ha estat molt bo, tant en quantitat com en qualitat dels comentaris.

Amb aquesta acció, La Torreta ha aconseguit augmentar les opinions —cosa que Facebook valora positivament— i rebre informació dels seus clients —que sempre va bé per millorar els servies que s’ofereixen—.

Segmentar públics i aconseguir informació, dos objectius clars a connecTerrassa.

Seguim...

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat