Experimentant amb noves modalitats de sortejos a connecTerrassa


 • Aquest mes hem experimentat amb una nova modalitat de sorteig. Amb el sortejos mensuals, a més de fer publicitat als organitzadors i entregar premis als guanyadors, creem bases de dades, tant per a connecTerrassa com per a cadascun dels membres de connecTerrassa que organitzen els sortejos.

  Amb aquest informació aconseguim connectar més i millor a comerços i professionals amb els usuaris. Menys soroll i més ben enfocat. Segmentem públics i continguts, per entendre’ns.

  Aquest mes, el restaurant La Torreta —que té una important base de dades a connecTerrassa gràcies als sortejos que ha organitzat— ha volgut experimentar un nou format de sorteig, que arriba a molta menys gent però, alhora, arriba a gent que ja ha mostrat interès pels seus productes i serveis, per tant hem enfocat millor l’ull.

  Tenia un objectiu clar, que era fer créixer el número d’opinions dels seus clients a la seva pàgina de Facebook. I, ho hem aconseguit.

  Com? Organitzant un sorteig només dirigit a gent que en algun moment ha participat als seus sortejos públics i els hem ofert la possibilitat de guanyar un sopar per a dues persones.

  Què havien de fer per a participar? Posar una opinió a la pàgina de Facebook de La Torreta. I, el resultat ha estat molt bo, tant en quantitat com en qualitat dels comentaris.

  Amb aquesta acció, La Torreta ha aconseguit augmentar les opinions —cosa que Facebook valora positivament— i rebre informació dels seus clients —que sempre va bé per millorar els servies que s’ofereixen—.

  Segmentar públics i aconseguir informació, dos objectius clars a connecTerrassa.

  Seguim...

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Marc Roca Verdaguer

  Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

  marc@connecterrassa.cat

  Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

  Registra't i estigues informat!

  Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

   

  Ets un usuari?
  Registra't aquí.

   

  Ets un comerç?
  Registra't aquí.

  Objectiu de ConnecTerrassa

  connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.