Èxit amb el nou format de connecFormació


5 de octubre de 2015 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecFormació, màrqueting | Temps de lectura: 1 minut

Format xerrada, amb una ponent experta en el tema i un públic motivat amb ganes d’aprendre i compartir. Així ha estat la sessió de connecFormació que hem organitzat aquest matí al Bau House, el bar de la Casa Baumann (llegiu la crònica), amb el títol "com vendre més".

Formar-se, compartir coneixements i networking, tot en un parell d’hores. A parer meu, la sessió ha estat molt profitosa, espero que els assistents pensin el mateix i, no en tinc cap dubte, repetirem. Ja ens barrinen pel cap temes com màrqueting enfocat a l’hostaleria, protecció de dades, anàlisi de les tendències en promocions i motivació en el comerç, entre altres temes. N’anirem informant.

I, és que la formació forma part de la quarta gran pota del projecte connecTerrassa.

Recordem:

  1. Aconseguir visibilitat: Pàgines web, Comunitat i agenda.

  2. Donar-nos a conèixer… Promocions.

  3. Fidelització: xarxes socials, sortejos, concursos…

  4. Informació i formació: notícies, entrevistes, articles d’opinió, tendències i formació.

  5. Col·laboració: Interna, com les promocions creuades, creació de sinèrgies… i, externa, aconseguint avantatges per als membres de la Comunitat, com la compra col·lectiva de publicitat a baix cost, entre altres.

Si estàs interessat en obtenir més informació sobre connecTerrassa, diga-ns’ho i t’ho venim a explicar, sense cap mena de compromís.

Vull més informació sobre connecTerrassa

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat