És útil posar publicitat als mitjans de comunicació ‘online’?


16 de febrer de 2015 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: col·laboració, publicitat, mitjans de comunicació, La Torre del Palau, Donna10 | Temps de lectura: 1 minut

Doncs, sí, els mitjans de comunicació segueixen sent un bon espai on incloure publicitat, per la credibilitat que desprenen. I, més concretament, els mitjans de comunicació online són els suports digitals amb major credibilitat i on es presta més atenció a la publicitat per part de l’usuari, segons es desprèn del II Estudi Anual de Mitjans de Comunicació realitzat per Kantar Worldpanel.

Un altre detall d’aquest estudi ens demostra que Internet és un espai imprescindible si volem donar a conèixer els nostres productes o serveis. I, és que Internet és l’espai millor valorat per a conèixer una marca, per a obtenir-ne informació o per ampliar-la i detallar-la.

Dades com aquestes ens fan pensar que anem pel bon camí a connecTerrassa. Entre altres, ens sentim orgullosos de tenir acords de col·laboració amb mitjans OnOffLine locals com La Torre del Palau i amb gratuïts de qualitat com Donna10 [+ info, en aquesta presentació].

I, seguirem treballant per arribar a acords amb altres actors de la ciutat, perquè creiem en la col·laboració com a requisit imprescindible per a créixer.

Seguim...

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat