Els 'sites' recomanats del dia


24 de desembre de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: La Provença, Parafarmàcia Nova, Tina Prat, Neusyka, El Doll Bretó, Pilar Blasco, sites | Temps de lectura: 2 minuts

La Provença (C/ de la Palla, 19). Distribuïdors oficials de L'Occitane en Provence i altres productes de cosmètica natural i biològica. Línia de maquillatge biològic, cosmètica de nens i bebès, protectors solars biològics i petits detalls encantadors per a regalar.

Parafarmàcia Nova (Pl. Nova, 5). La Parafarmàcia Nova és una parafarmàcia que fa set anys va obrir a Terrassa. Estan especialitzats en puericultura i alimentació infantil, però toquen també tots els altres apartats de la parafarmàcia com ara la cosmètica facial i corporal, dietètica, herboristeria, dental, capilar, ortopèdia, higiene intima, etc...

Tina Prat (Raval de Montserrat, 60). Tina Prat és un saló de bellesa especialitzat en alta imatge personal i tractaments corporals ecològics.

Neusyka. Dissenyadora gràfica. Formada a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona, ha treballat vint anys com a dissenyadora gràfica en diversos estudis i agències de publicitat. Els darrers anys s’ha especialitzat en diverses tècniques d'arts plàstiques com el decoupage, scrapbooking, enquadernació, bijuteria i reciclatge. Actualment, imparteix tallers de totes aquestes tècniques (entre altres llocs, a la Paperina de Terrassa).

El Doll Bretó (C/ del Camí Fondo, 12). Creperia bretona, va substituir el 2010 una antiga i coneguda botiga de ceràmica que hi havia hagut en aquest mateix lloc —d'on en van treure el nom—. Al Doll hi podeu trobar desenes de galettes de diversos gustos elaborades de forma artesanal (salades, de farina de fajol,...), així com creps (dolces, flamejades o no,...). Tot plegat, es pot amenitzar amb sidra o cervesa d’importació, entre altres begudes típiques de la Bretanya.

Pilar Blasco (C/ Dr. Turró, 46, 4º 2ª). Ofereix tres espais terapèutics amb tots els components necessaris per retrobar-te amb el teu equilibri intern i extern, des de les necessitats més físiques com ara és l'alimentació, anant a les més energètiques com ara restablir el teu flux energètic del teu cos físic, etèric, emocional, mental i espiritual. Deixar anar tot allò que no et fa gaudir de la vida i anar trobant allò que et fa sentir a tu mateix és necessari si vols aconseguir tenir salut, harmonia i pau en el teu dia a dia i conquerir, així, els teus objectius.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat