Els 4 cupons de connecTerrassa a La Torre del Palau de setembre


8 de setembre de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: cupons, La Torre del Palau, promoció | Temps de lectura: 1 minut

Aquest mes de setembre trobarem a les pàgines del diari La Torre del Palau la segona de les nostres col·laboracions en aquest mitjà local. Així, una pàgina de les dues que el diari dedica a connecTerrassa portarà un article nostre sobre Google Business View. A l'altra pàgina hi trobarem un article d'opinió d'un dels membres de connecTerrassa, informació dels 8 sortejos que tenim actius i 4 cupons retallables exclusius per als lectors del diari [vegeu l'exemplar del mes de juliol passat]. Amb el preu del diari (2,30€) podeu gaudir d'aquests cupons exclusius:

  1. Raffel Pagès Jacquard (Av. Jacquard, 52) >> Val per un tall de cabell gratuït de dilluns a dijous.
  2. F Project (C/ Salmerón, 68) >> Val per un dte. del 20% en la contractació dels serveis d’anàlisi i implementació en xarxes socials per a comerços.
  3. Domo Informàtica (C/ Llibertat, 18) >> Val per un dte. del 20% en serveis de reparació, optimització i mantenimient d'equipaments informàtics.
  4. Can Mallorquí (Mercat Independència, parada 121-124) >> Presenta aq. cupó i et regalarem ½ kg de farina de blat integral ECO amb qualsevol compra.

Cupons retallables exclusius amb la compra d'un exemplar del diari La Torre del Palau del mes de setembre. Als quioscos de Terrassa els propers dies!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat