El públic assistent valora de forma molt positiva la Fira de l'Oliva de Terrassa

El dissabte 8 d’abril vam estar presents a la III edició de la Fira de l’Oliva de Terrassa, a Ca n’Anglada. Hi vam organitzar un sorteig especial per a la Fira, fruit de l'acord de col·laboració a què vam arribar Ca n'Anglada Comerç - El Tomb, l'empresa tecnològica Happy Customer Box i connecTerrassa. Aquí teniu la guanyadora:

El sorteig anava acompanyat per una acció amb la que volíem conèixer el grau de satisfacció dels visitants sobre la fira, gràcies a la instal·lació física d'un dels aparells ideats i fabricats per Happy Customer Box. Al llarg del dia s'hi anava acostant la gent per deixar, de forma molt senzilla, la seva opinió:

El dispositiu de Happy Customer Box va comptabilitzar més de 380 vots vàlids, amb una mitjana de valoració de 90,8 sobre 100, realment alta.

Quant a la valoració de la quantitat de respostes per hora, vam constatar que a les 14.00 h va ser el moment àlgid, quan més gent es va acostar a deixar la seva opinió. Coincideix amb un moment de gran activitat a la Plaça de Ca n'Anglada, on hi havia instal·lat l'aparell.

I, per últim, entre la informació que vam recollir, podem destacar, també, l'indicador conegut com a "Net promoter score" (NPS), una eina que es proposa mesurar la lleialtat dels clients d'una empresa o activitat basant-se en les recomanacions. Indicador que també ens deixa un bon regust sobre la Fira de l'Oliva de Terrassa.

Amb l'aparell de Happy Customer Box es pot recopilar molta més informació, ja sigui subjectiva (amb preguntes simples o complexes i duals), en format d'opinió de la gent, com objectiva, de captació de dades. Informació molt útil que, ben gestionada, pot permetre'ns detectar problemes i donar-hi resposta. En seguirem informant els propers dies.

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat