Creix la col·laboració entre Donna10 i connecTerrassa: el directori


9 de juny de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Donna10, col·laboració | Temps de lectura: 1 minut

La col·laboració és un dels puntals del projecte connecTerrassa, tant entre els membres de la Comunitat (internament) com arribant a acords amb entitats de la ciutat (externament).

Així, amb la revista Donna10 hi mantenim un acord de col·laboració des dels inicis centrat, fonamentalment, en l'intercanvi de continguts i la possibilitat de fer publicitat en grup.

Aquest mes de juny ampliem els termes de l'acord i llancem un directori conjunt que apareixerà mensualment a la revista en format paper (5.000 exemplars/mes) i es distribuïrà digitalment a tota la gent que tenim a les bases de dades de Donna10 i de connecTerrassa, en total més de 7.000 terrassencs actualment, i creixent. A més de les webs, xarxes socials...

Amb aquest pas volem aconseguir donar més i millor visibilitat als membres de la Comunitat connecTerrassa d'una forma útil (el directori permet localitzar comerços, bars i restaurants i professionals, de forma fàcil i segmentada) i a baix cost (un número elevat de petits anuncis junts permet ajustar els preus fins a fer-los gairebé irrisoris).

Seguirem estudiant noves formes de col·laboració. Esperem donar-no notícies ben aviat;-)

Podeu consultar el número de juny, aquí:

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat