Com seguir el Canal criatures de connecTerrassa?

Acabem de rebre una pregunta que ens sembla útil respondre de forma pública, per si la resposta pot servir a altres persones.

Una usuària de connecTerrassa ens comenta que està interessada en les activitats amb nens per Terrassa i rodalies”.

Trobareu tota la informació de connecTerrassa en tres nivells:

  1. A la web de connecTerrassa. I, a les xarxes socials, butlletins setmanals...

  2. Al Canal Criatures de connecTerrassa, com a tema d’interès. Properament modificarem el disseny per a fer-lo més usable i visible.

  3. I, si el què busqueu és informació concreta d’un membre de connecTerrassa del Canal Criatures podeu dirigir-vos a la seva pàgina web i allà hi apareix tot. Exemple: Cantapip.

A més:

Dubtes? hola@connecterrassa.cat

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat