Com seguir el Canal criatures de connecTerrassa?


 • Acabem de rebre una pregunta que ens sembla útil respondre de forma pública, per si la resposta pot servir a altres persones.

  Una usuària de connecTerrassa ens comenta que està interessada en les activitats amb nens per Terrassa i rodalies”.

  Trobareu tota la informació de connecTerrassa en tres nivells:

  1. A la web de connecTerrassa. I, a les xarxes socials, butlletins setmanals...

  2. Al Canal Criatures de connecTerrassa, com a tema d’interès. Properament modificarem el disseny per a fer-lo més usable i visible.

  3. I, si el què busqueu és informació concreta d’un membre de connecTerrassa del Canal Criatures podeu dirigir-vos a la seva pàgina web i allà hi apareix tot. Exemple: Cantapip.

  A més:

  Dubtes? hola@connecterrassa.cat

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Marc Roca Verdaguer

  Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

  marc@connecterrassa.cat

  Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

  Registra't i estigues informat!

  Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

   

  Ets un usuari?
  Registra't aquí.

   

  Ets un comerç?
  Registra't aquí.

  Objectiu de ConnecTerrassa

  connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.