BiTer i connecTerrassa arriben a un acord de col·laboració i es proposen llançar el “Canal Bicicleta”


25 de agost de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: bicicleta | Temps de lectura: 1 minut

A mitjans de juliol vam acordar amb l’Associació BiciTerrassa Club (BiTer) obrir una pàgina web d’aquesta entitat dins de connecTerrassa per tal de difondre les seves activitats i fomentar conjuntament l’ús lúdic i responsable de la bicicleta a la nostra ciutat.

Pocs dies després entrevistàvem a Haritz Ferrando, membre de la Junta i dinamitzador del BiTer ("Els Bicidijous són la nostra activitat estrella").

Amb aquesta incorporació, que de ben segur serà molt activa, fem un pas més en la nova secció que estem dedicant a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat, a les quals oferim la possiblitat d’entrar a formar part del projecte connecTerrassa de forma totalment gratuïta.

A més, i tenint en compte la quantitat de terrassencs interessats en aquest tema, ens proposem llançar aviat el Canal Bicicleta de connecTerrassa, on hi podrem trobar informació generada per aquesta i altres entitats i pels membres de connecTerrassa relacionats amb el tema, com pot ser Rebicia’t.

→ Si teniu una entitat i voleu entrar a formar part de connecTerrassa, escriviu-nos a hola@connecterrassa.cat.

→ Si teniu un negoci relacionat amb el món de la bicicleta, registreu-vos i us el vindrem a explicar.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat