Begoña Parrado (Cantapip): “Els productes personalitzats funcionen molt bé”


23 de abril de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: #connecCantapip, concurs, sorteig, comerç, Terrassa, botiga online, comerç electrònic | Temps de lectura: 5 minuts

Begoña Parrado és il·lustradora i propietària —juntament amb el seu marit— de la marca Cantapip, de productes infantils populars (samarretes, tasses, imants, xapes i cantapips musicals, entre altres). Del 22 al 25 d’abril, des de connecTerrassa organitzem un sorteig d’un lot de productes d’aquesta marca terrassenca, que comercialitza per tot Catalunya, i on calgui arribar! I, aprofitant que ens trobem al bell mig d’aquesta nova activitat de dinamització del nostre comerç local, n’hem parlat amb la seva creadora, per saber més sobre l’empresa i tot el què l’envolta.

connecTerrassa.- Defineix-me, breument, què són els productes de la marca Cantapip i, més concretament, la col·lecció Jan Petit. Quin és el seu significat, quin objectiu busquen i a qui es dirigeixen.

Begonya Parrado.- Amb aquesta col·lecció hem apostat per fer una línea de productes dirigits a les famílies amb inquietuds culturals o musicals. Creiem que poden interessar a gent que busca productes diferents i adequats als gustos de la canalls. A més, i no menys important, volem fomentar el coneixement de la nostra cultura de forma divertida i distesa.

CT.- Cantapip, a més de ser una botiga online, ven en botigues de tot Catalunya i, concretament, a Terrassa podem trobar els seus productes en aquestes botigues: Carreras Jocs (Rambla), La Madronita (Avinguda Jacquard), Pastisseria Murià (Avinguda Jaume I) i Otta Kids (Plaça del Progrés). Ara que ja teniu el bagatge d’un parell d’anys de vida comercial, on diries que teniu els punts forts de venda i per què? I, on voldríeu fer més èmfasi en el futur proper?

BP.- Els nostres productes funcionen molt bé als llocs turístics on, a més, hi va força gent del país. La gent autòctona valora i reconeix el contingut cultural i musical de la col·lecció i, la resta de turistes, troben en aquests productes un record original i diferent de la seva visita a Catalunya. Un dels aspectes que volem potenciar i on estem esmerçant esforços és en la venda online. Internet és una finestra oberta al món i, per tant, ens pot permetre fer arribar els nostres productes al públic final de forma molt més directa i personalitzada.

CT.- Una de les vostres col·leccions de més èxit sembla feta a mida per a Terrassa i la seva gent: els castellers!! També, els dissenys especials per al Mont Sant Benet i Montserrat estan tenint una bona acollida. Creus que la millor sortida pels vostres productes passa per la personalització?

BP.- Doncs sí, els productes personalitzats funcionen molt bé perquè les entitats que ens els encarreguen, els fan servir com a reclam dins la seva pròpia oferta de productes i el consum és més continuat. Però tenim la sort d'agradar, també, a d'altres botigues que volen tenir la col·lecció normal perquè tenen gènere infantil o musical o productes catalans, castellers,... Per exemple, els Minyons de Terrassa quan surten a fer les actuacions, porten els 'Cantapips' a la seva paradeta.

CT.- Tinc entès que doneu molta importància al packaging en els vostres productes. En què consisteix i què aporta al producte final?

BP.- El cuidem molt perquè es un dels punts que ens diferencia de la resta del mercat. Cada samarreta porta una fitxa inclosa en el packaging on s’hi pot trobar la informació més rellevant de cadascuna de les il·lustracions (monuments, arquitectes,...), els origens de les cançons i les partitures, i tot en tres idiomes (català, castellà i anglès). D’aquesta manera les persones que compren aquestes samarretes s’emporten també un trosset de la nostra cultura i, en el cas dels turistes, la poden entendre millor.

CT.- A banda de la botiga online, disposeu d’un Blog, una pàgina de Facebook i comptes oberts a Twitter, Pinterest i Google+. De quina d’aquestes eines n’esteu més satisfets? I, per què?

BP.- Les xarxes socials son la nostra assignatura pendent, ens hi dediquem poquet perquè no hi ha temps per tot. Però, podríem dir que Facebook i Twitter són les que ens funcionen millor perquè les treballem una mica més.

CT.- I, per acabar, recomana’ns un comerç (una botiga, un bar, un restaurant,...) de Terrassa que t’agradi especialment.

BP.- M'encanta la Botiga Otta Kids, i no perquè siguin clients nostres, sino perquè tenen un assortiment de productes infantils fantàstic i molt originals, a més d'un gust exquisit en la decoració. Un dels bars, o millor dit, en aquest cas cafeteria, amb més encant per mi, és el Taller dels Silencis. I, com a restaurants, n’hi ha de molt bons a Terrassa, però un dels nostres preferits es El Cel de les Oques, sempre que podem ens hi escapem!

 

FOTO: Begoña Parrado, a la parada dels Minyons de Terrassa per Sant Jordi de 2014, on podem veure els productes de Cantapip al davant.

RECORDEU!! Inscriviu-vos al formulari, i participareu al sorteig d’un lot de productes de Cantapip! SORT!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat