1a gimcana comercial #connecTRS. Participa, premi segur!


1 de abril de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: | Temps de lectura: 7 minuts

Des de connecTerrassa, i amb la col·laboració de deu establiments de la ciutat amb ganes de dinamitzar l'activitat comercial, llancem el 1r Concurs #connecTRS. De l'1 al 15 d'abril, aquests deu establiments oferiran productes en promoció i importants ofertes, només cal que hi demaneu una butlleta per participar i al consumir l'oferta us la segellaran. Per altra banda, qui a més vulgui participar en una panera amb productes dels deu establiments i valorada en 350€, un cop consumida l'oferta, haurà de complir 3 requisits:

1) publicar un foto de la butlleta segellada amb algun detall de l'establiment de fons a Instagram, Facebook o Twitter posant l'etiqueta #connecTRS.
2) Registrar-se a www.connecterrassa.cat.
3) Omplir un mínim de 5 segells i enviar foto de la butlleta a hola@connecterrassa.cat o dipositar-la a la botiga Temàtic. El dia 16 d'abril farem el sorteig entre totes les butlletes rebudes.

Què és el 1r Concurs #connecTRS?

Es tracta de la primera activitat de dinamització OnOffLine que organitzem des de connecTerrassa, amb l'objectiu de connectar el comerç de proximitat de Terrassa amb els seus usuaris, utilitzant les noves tecnologies, però sense deixar de trepitjar el carrer. Per dur-lo a terme, en aquesta ocasió comptem amb la col·laboració de deu establiments comercials de la ciutat (veure llistat més avall). I, l'acció consisteix en una gimcana comercial, on hi participen tres parts clarament identificades:

  • Per una banda, els comerços oferint descomptes durant 15 dies i importants premis per a una panera final als usuaris que consumeixin dins dels seus locals amb la butlleta del concurs (la butlleta es pot recollir en qualsevol dels deu establiment participants).

  • Per altra banda, els usuaris —que en són els principals protagonistes— participareu offline, gaudint de les ofertes i promocions dins dels locals dels establiments participants i, online, difonent la vostra participació a través de les xarxes socials, tal i com es descriu més endavant (veure bases de funcionament del concurs).

    En cada establiment es pot consumir una vegada l'oferta i us segellaran la butlleta en la casella corresponent. Qui aconsegueixi un mínim de cinc segells, podrà participar al sorteig final, amb productes dels deu establiments participants, valorat en el seu conjunt en 350€.

    Per tant, pel simple fet de participar, tothom tindrà el premi de les ofertes durant 15 dies. En consumeixi una, cinc o deu, és indiferent. Però, si a més, ompliu un mínim de 5 segells sobre els 10 que hi ha, i difoneu a les xarxes socials les fotos amb l'etiqueta #connecTRS —tal i com s'explica més endavant—, podreu participar al sorteig de la panera final, que es farà el dia 16 d'abril a la botiga Temàtic.

  • I, connecTerrassa organitzant, fent-ne publicitat OnOffLine i dinamitzant la Xarxa.

Com funciona el 1r Concurs #connecTRS?

  1. Per gaudir de les promocions que les botigues, bars i restaurants participants ofereixen de l'1 al 15 d'abril, només cal que demaneu la butlleta en algun dels deu establiments i la presenteu en cada lloc on vulgueu adquirir l'oferta. Les butlletes són limitades, per tant no deixeu passar massa dies;-)

  2. En el cas que, a més, vulgueu participar del sorteig final, una panera amb productes de tots els establiments més un cistell cortesia de 'The heart in the bag', tot plegat valorat en 350€, caldrà que compliu tres requisits:

    1. Que us registreu a www.connecterrassa.cat (nom i e-correu), per tal de rebre els butlletins setmanals que activarem ben aviat, amb les millors ofertes de la ciutat, entre altres serveis.

    2. Que aconseguiu un mínim de cinc segells a la butlleta. En cada cas, a més, caldrà que difongueu via Facebook, Instagram o Twitter una foto de la butlleta dins o fora del local, on es vegi algun detall de l'establiment, i posant l'etiqueta #connecTRS. Així podrem fer-ne el seguiment i donarem visibilitat als comerços participants.

    3. Un cop registrats i aconseguits els cinc segells, caldrà que envieu una foto de la butlleta a hola@connecterrassa.cat o que la dipositeu 'in person' a la botiga Temàtic abans del dia 15 d'abril, inclòs.

  3. El termini del concurs és de 15 dies (des del dia 1 d'abril de 2014 fins al dia 15 d'abril de 2014). Amb totes les butlletes rebudes, connecTerrassa farà un sorteig el dia 16 d'abril de 2014 dins la botiga Temàtic (on hi haurà dipositat el premi final). El nom del guanyador es difondrà a Twitter, Facebook, Instagram i al web www.connecterrassa.cat. El guanyador del sorteig podrà passar a recollir el premi a la botiga Temàtic fins el dia 26 d'abril de 2014.

Quins establiments participen i quines promocions i premis podem trobar al 1r Concurs #connecTRS?

Temàtic. C. Nou de Sant Pere, 12 (veure mapa)

Promoció (15 dies): 10% dte. en tots els productes.

Premi (sorteig*): 4 paquets (100 gr) amb diferents varietats de tes + Cistell 'The heart in the bag' dissenyat a mà.

Cafè Dolç. Plaça Vapor Ventalló, 1 (veure mapa)

Promoció (15 dies): 1/2 ració de braves gratis (amb qualsevol consumició).

Premi (sorteig*): Dinar o sopar per a dues persones (entrepà + beguda + cafè).

El Doll Bretó. C. del Camí Fondo, 12 (veure mapa)

Promoció (15 dies): Per qui hi vagi a dinar o a sopar tindrà d'obsequi un kir bretó (aperitiu bretó).

Premi (sorteig*): Sopar per a dues persones. El sopar consta d'un entrant, una galette bretona i unes postres, que entre altres coses poden ser tota mena de creps. La beguda pot ser, aigua, vi de la casa o sidra bretona.

El Tastet de la Cisqueta. C. Nou de Sant Pere, 34 (veure mapa)

Promoció (15 dies): 5 € de dte. per qualsevol compra.

Premi (sorteig*): Panera de productes de carn de la Cerdanya valorada en 50€.

Can Mallorquí. Parada del Mercat de la Independència. Raval de Montserrat s/n (veure mapa)

Promoció (15 dies): Regal de 1/2 Kg de farina integral al fer una compra.

Premi (sorteig*): 1/2 Kg de llenties pardines + 1/2 Kg de pasta a granel + Assortit de galetes. Tot menjar eclògic.

ViuLògic. Plaça del Progrés, 3 (veure mapa)

Promoció (15 dies): Per qualsevol consumició a la seva teteria, hi haurà de regal una magdalena ecològica de xocolata o taronja, feta a ViuLògic.

Premi (sorteig*): 1 te verd Gunpowder amb menta ecològic 100g granel + 1 paquet cafè ecològic en càpsules de comerç just per Nespresso. 1 flocs d'espelta ecològica 250g + 1 paté vegetal d'olives verdes ecològic 100g. + 1 tauleta xocolata negra ecològica amb oli d'oliva 73% cacau 100g. + 1 cervesa Toc d'espelta ecològica 33cl.

Otta Kids. Plaça del Progrés, 8 (veure mapa)

Promoció (15 dies): Un 15% de dte. per la compra de roba de la col·lecció d'estiu.

Premi (sorteig*): Una cabana per pintar i jugar i un cavall per muntar de la casa kidsonroof.

L'Art de Gaudir. C. Gaudí, 2 i Centre Cultural (veure mapa)

Promoció (15 dies): Dues opcions, a escollir. Si es va al Bar-Restaurantar del Centre Cultural poden fer el bufet complert (valor 13,5€) a preu de normal (9,5€), i si van al Bar Gaudir del C. Gaudí, amb l’entrepà de l'esmorzar hi entra el cafè/tallat/cafè amb llet gratis.

Premi (sorteig*): Un dinar al bar del centre cultural i un esmorzar a L'Art de Gaudir (C. Gaudí).

Sa Illa. Plaça Salvador Espriu, 3 (veure mapa)

Promoció (15 dies): Cafè amb llet/tallat/cafè + tros d'ensaïmada de qualsevol sabor (cabell d'àngel, xocolata, crema o sobrassada) a 2'50€.

Premi (sorteig*): Ensaïmada de Menorca de cabell d'àngel (per a 8 persones).

Parafarmàcia Nova. Nova Plaça Nova, 5 (veure mapa)

Promoció (15 dies): Val descompte d'un 15% per unitat per qualsevol crema solar de la marca Avène o d'un 50% dte. per la segona unitat. El val dte. es podrà gastar durant els mesos de maig i juny.

Premi (sorteig*): Pack de productes solars de la marca Avène consistent en una protecció facial + protecció corporal + protecció post solar.

 

* El premi final (sorteig) s'entregarà dins d'un cistell cortesia de ‘The heart in the bag’ (dissenyat a mà i valorat en 40€) amb tots els productes i vals descomptes de tots els establiments participants.

* Les condicions concretes i els terminis per consumir els premis en cada establiment els posaran els propis comerços, bars i restaurants.

Com és la butlleta i la publicitat que podreu trobar als aparadors dels establiments participants al 1r Concurs #connecTRS?

Butlleta (davant i darrera)

Publicitat

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat