Tallers i casals de Nadal per a nens/es de 6 a 12 anys [Inventem Play&Learn]


 • Temes: 
  Data: 
  dijous, 7 desembre, 2017 (Tot el dia) a divendres, 5 gener, 2018 (Tot el dia)
  Descripció activitat: 

  Inventem Play&Learn organitza durant els mesos de desembre i gener diversos tallers i casals dirigits a nens/es d'entre 6 i 12 anys.

  QUAN?

  • 7 i 21 de desembre.
  • Del 27 al 29 de desembre.
  • Del 2 al 5 de gener.

  ON? Plaça de Salvador Espriu, 4.

  Inventem Play&Learn són experts en LEGO® Education ROBOTIX®, una activitat innovadora i divertida que desenvolupa les habilitats i competències del S. XXI i promou l'interès per a la ciència i la tecnologia. La metodologia de LEGO Education® ROBOTIX® es basa en la construcció activa i el descobriment guiat dels participants.

  A Inventem plantegen filosofia LEGO® Education ROBOTIX®, motiven als nens i nenes davant de problemes i reptes de manera creativa, fomentant la necessitat d’experimentar i descobrir noves habilitats, l’interès per investigar mitjançant el joc i la col·laboració en un procés més social aplicant competències de pensament crític a situacions imprevisibles del món real.

  Treballen la metodologia LEGO® Education ROBOTIX®, que es basa en la construcció activa i el descobriment guiat dels participants.

  Els nens es diverteixen mentre aprenen i desenvolupen aquestes competències.

  Contribueixen a que els nostres nens i joves siguin creatius, actius, solucionadors de problemes, capaços de treballar en equip i de comunicar les seves idees! Treballen l’error com a part de l’aprenentatge i gestionar la frustració.

  No només utilitzen materials pròpiament de robòtica com WeDo 2.0 i Mindstorm® EV3, també utilitzen tota la gama de materials de LEGO® Education com Màquines i Story Starter per complementar i maximitzar l'aprenentatge en aquesta activitat.

  Adreça: 
  Plaça de Salvador Espriu, 4
  08221 Terrassa Barcelona

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Dades organitzador


  Plaça de Salvador Espriu, 4
  08221 Terrassa B
  931536311
  696596537

  De dilluns a divendres: de 17.00 a 19.30 h.


  Plaça de Salvador Espriu
  08221 Terrassa Barcelona
  617096743