Quines activitats fan a Espai Sacra aquest cap de setmana? Bany de Gongs | Constel·lacions familiars | Taller Dansa Oriental


Data: 
divendres, 25 octubre, 2019 (Tot el dia) a dissabte, 26 octubre, 2019 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

ESPAI SACRA ha preparat una agenda plena de benestar per aquest cap de setmana:

 

DIVENDRES 25 D'OCTUBRE (20.00 h) | Bany de gongs

Meditació guiada a través dels instruments, a on entrareu en un estat meditatiu d'observació i autoconeixement. Gaudireu d'una hora de vibració sonora, en la postura més adient per a nosaltres (normalment ho fem estirats), amb un ambient relaxant, poca llum i aromes essencials.

Finalment fareu una roda d'integració donant-nós la possibilitat d'expressar obertament les nostres sensacions viscudes durant la música.

Els beneficis d'aquesta pràctica són la  claredat mental, alliberament emocional, autogestió, apoderament, relaxació, satisfacció, desbloqueja ment, benestar corporal, sensació d'unitat, entre d'altres.

A càrrec dels sonoterapeutes Jenni Torrella i Emi Pérez.

  • Preu: 10 €
  • Cal reservar plaça

 

DISSABTE 26 D'OCTUBRE (9.30 h) | Constel·lacions familiars

Les Constel·lacions Familiars són un treball terapèutic, sistèmic i breu. La seva potència es deu al fet que treballa a través de l'escenificació dels assumptes problemàtics i et permet veure amb claredat on es bloqueja o dificulta la persona i des d'aquí possibilitar altres camins de solució.

El treball de Constel·lacions Familiars facilita la comprensió de les dinàmiques i implicacions familiars que mantenen els problemes i els alimenten. Mira la xarxa de vincles en la qual totes les persones estem inserits i aclareix la direcció més sana perquè la persona s'orienti al desenvolupament i al creixement. La constel·lació es projecta cap al futur i cap a moviments de solució. Així mateix permet elaborar dificultats que afectin el jo, a una relació o a la nostra família.

Tots som membres d'una família i estem lligats per profunds llaços d'amor i lleialtat. En molts casos, aquest amor que ens pot portar a la felicitat, ens pot portar dissort i fins i tot malaltia. En el treball de Constel·lacions Familiars les dinàmiques i implicacions que generen problemes surten a la llum i, en restaurar l'ordre, apareixen solucions que fan fluir benestar i alleujament de tots els membres d'una família.

Facilitador: Ramón Solé Psicòleg, terapeuta gestalt i constelador familiar

  • Horari: De 9.30 a 14.00 h
  • Preu per constel·lar: 70 € / Participants: 20€ ** Descompte especial per a socis
  • Cal reservar plaça

 

DISSABTE 26 D'OCTUBRE (17.00 h) | Taller de Dansa Oriental

 EL CAMÍ DEL COR

1. Meditació: En aquest primer bloc treballarem amb diferents respiracions i tècniques de meditació per a poder entrar en un estat profund de tranquil·litat. Utilitzarem el reiki i les flames sagrades o raigs metafisics com energia de sanació i apoderament. En aquesta primera part també parlarem dels chackras i de la seva correspondència amb els raigs, les emocions etc...

2. Ioga: Per a Sharini és imprescindible el ioga com a eina física de col·locació de la columna vertebral. Tots els estiraments són yoguics ja que aporten salut, concentració, equilibri i coneixement d'un mateix.

3. Tècnica dansa del ventre En aquest bloc treballarem amb tota la TÈCNICA de moviments d'aquesta dansa, ja que és una dansa on dissociem totes les parts del cos, això vol dir que tenim la capacitat de moure independentment cada zona del nostre cos.

4. Coreografia i improvització En aquest últim apartat ballarem una petita COREOGRAFIA i aprendrem a improvisar.

BENEFICIS Serenar la ment, apoderament, conexió amb la veu de la teva ànima, harmonització de chackras, etc.. A nivell físic: correcta col·locació de la columna vertebral per sentir-nos més àgils, major mobilitat, recuperació del sòl pèlvic a través de tota la tecnica de dansa del ventre; moviments ondulants, respiracions tàntriques etc...

És un taller molt ric que aporta molts BENEFICIS als assistents. Treballem ànima, cos i ment transitant pel Camí del Cor per a arribar al nostre despertar de la consciència biologica.

IMPARTEIX SHARINI BACO. Professora de dansa del ventre, Ioga i meditació.

  • Horari: De 17.00 a 20.00 h
  • Preu: 30 € Descompte especial per a socis
  • Cal reservar plaça

 

Adreça: 
Carrer de la Independència, 95
08225 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat