Què fan al Museu Tèxtil aquest mes d'octubre? Conte i taller familiar | Jornades Europees del Patrimoni | Drawing fashion: Sessió d'introducció i primer taller ...


Temes: 
Data: 
diumenge, 6 octubre, 2019 (Tot el dia)
diumenge, 13 octubre, 2019 (Tot el dia)
dissabte, 19 octubre, 2019 (Tot el dia)
dissabte, 26 octubre, 2019 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Agenda d'activitats del Museu Tèxtil (CDMT) per al mes d'octubre:

→ DIUMENGE 6 D'OCTUBRE (11.00 h) | Conte i taller familiar. Art i moda: els vestits de Sonia Delaunay

La Sylvia Rueda proposa una activitat que inclou un conte i un treball sobre disseny, formes i colors a partir de l’obra de Sonia Delaunay, una artista visual molt trencadora que va fer incursions en el món de la moda. Ens situarem a París, a inicis del segle XX, en plena època de les avantguardes, moment en què la creativitat i l’experimentació van generar moviments artístics sorprenents que en aquesta sessió acostarem als infants. Per a nens i nenes a partir de 5 anys acompanyats d’un adult. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

 • Horari: 11.00 h a 13.00 h.
 • Activitat familiar gratuïta.
 • Inscripció prèvia fins el dijous anterior a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02. Places limitades.

 

→ DIUMENGE 13 D'OCTUBRE (11.00 h) | Jornades Europees del Patrimoni. Visita especial Exposar el patrimoni tèxtil

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que és considerada com l’activitat participativa més important d’Europa en relació al patrimoni cultural. L’edició 2019 a Catalunya se celebrarà els dies 11, 12 i 13 d’octubre.

El Museu Tèxtil es suma a aquesta iniciativa per mostrar al públic interessat com es prepara una peça tèxtil (en la seva diversitat de tipologia: teixits, vestits, complements…) per a ser exposada. Es tracta de què llueixi perfecte i en les màximes condicions de seguretat per a la seva conservació.

L’activitat anirà a càrrec d’una tècnica especialista del Museu. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

 • Horari: 11.00 h a 13.00 h.
 • Activitat gratuïta per a tots els públics. Cal recollir tiquet a la recepció del Museu el mateix dia. Places limitades.

→ DISSABTE 19 D'OCTUBRE (10.00 h) | Drawing fashion: sessió d’introducció a la il·lustració de moda

Aquest taller de presentació, taster workshop, és una sessió de prova per a la sèrie de 4 workshops “Drawing fashion: una introducció a la il·lustració de moda”. Es desenvoluparàn en anglès i/o castellà. ARTIMODA POSTER WEB

El conjunt de tallers és organitzat i dirigit per la Lucy Victoria Davis (ARTiMODA), artista i il·lustradora de moda anglesa, qui es proposa presentar la història de la il·lustració de moda i alguns exemples de figures importants dins d’aquesta disciplina. Els participants treballaran i experimentaran amb materials i tècniques creatives pròpies de la il·lustració de moda. Crearan les seves pròpies il·lustracions, interpretacions inspirades en l’estil, la tècnica i amb els materials usats pels artistes estudiats.

 • Horari: 10.00 h a 13.00 h.
 • Activitat de pagament amb inscripció prèvia a: info@artimoda.com. Places limitades.
 • El preu del taller és de 40 € per persona; inclou la classe i tots els materials.

→ DISSABTE 26 D'OCTUBRE (10.00 h) | Taller 1. Drawing the fashion body

Aquest és el primer taller d’una sèrie de 4 workshops “Drawing fashion: una introducció a la il·lustració de moda”, que es poden realitzar de forma individual. Seran impartits per Lucy Victoria Davis, artista i il·lustradora de moda, en anglès i/o castellà.

En aquest taller els alumnes aprendran com dibuixar el cos de moda: l’estructura, les proporcions i les postures -una base fonamental per a la il·lustració de moda. S’introduiran en la història d’aquesta disciplina a partir de figures destacades i analitzaran exemples de diferents estils i formes de dibuixar el cos de moda. Experimentaran amb materials i tècniques creatives utilitzades i practicaran el dibuix de la figura en una sèrie de postures, utilitzant tècniques controlades i lliures.

 • Horari: 10.00 h a 13.00 h.
 • Activitat de pagament amb inscripció prèvia a: info@artimoda.com. Places limitades.
 • El preu del taller és de 60 € per persona; inclou la classe i tots els materials.

@page { margin: 2cm }
p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 }
a:link { color: #0000ff }

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat