Què fan al Museu Tèxtil aquest mes d’abril? Rosa Rodríguez | Enquadernació infantil en família | Llibres i Sant Jordi | Barrets i càsting Fira Modernista | Vestits de pel·lícula...


 • Temes: 
  Data: 
  dilluns, 1 abril, 2019 (Tot el dia) a dimarts, 30 abril, 2019 (Tot el dia)
  Descripció activitat: 

  Agenda d'activitats del Museu Tèxtil (CDMT) per al mes d'abril:

  → DIJOUS 4 D'ABRIL (18.00 h) - Tarda amb l’artista… Rosa Rodríguez

  Rosa Rodríguez us acompanya en una visita a la seva mostra “Fragment de Cal·ligrafia d’una Pomera” que s’exhibeix a l’Espai Zero. Una oportunitat per a conèixer més a l’artista i la seva obra. Activitat gratuïta amb confirmació d’assistència a: iinscripcions@cdmt.cat  o bé al telèfon 93 731 52 02.

   

  → DIUMENGE 7 D'ABRIL (11.30 h) - Taller d’enquadernació infantil en família

  Anna Bonil mostrarà com folrar amb teixit unes cobertes i com cosir-les als plecs de paper per formar una llibreta ben original. Els nens i nenes treballaran amb un tros de teixit de cotó, cintes, puntes i uns altres materials tèxtils. L’activitat es dirigeix a nens i nenes acompanyats d’entre 6 i 12 anys. Cal fer reserva de plaça a: inscripcions@cdmt.cat. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat. Places limitades.

   

  → DISSABTE 13 D'ABRIL (10.30 h) - Taller Llibre d’artista amb Ariadna Simó

  Aprofitant que estem al mes de la celebració de Sant Jordi, us proposem que aprengueu a realitzar un llibre original de forma totalment artesana. Durant la sessió anireu acompanyats d’Ariadna Simó, artista i docent experta en diverses tècniques artístiques que podreu aplicar en aquest treball. El vostre llibre serà ben singular, el podeu regalar o utilitzar per incloure les vostres fotografies més estimades. Preu: 20€.

   

  → DISSABTE 27 D'ABRIL (10.30 h) - Taller Guarneix un barret modernista

  Aquest taller permet dissenyar i confeccionar la decoració per a un barret femení que recrea l’estil modernista. Cada participant comptarà amb una base de barret i un kit que conté teixit, cintes i altres materials tèxtils apropiats i suficients per a realitzar els guarniments. Preu: 20€.

   

  → DISSABTE 27 D'ABRIL (17.00 h) - XVII Fira Modernista. Càsting Desfilada modernista 2019

  Totes les persones que vulgueu participar a la desfilada passareu un càsting que tindrà lloc al museu, el dissabte 27 d’abril, de les 17:00 a les 19:00h. Haureu de venir amb el vestit acabat, així com els complements i les joies que vulgueu portar el dia de la desfilada. Per participar en aquest càsting, si us plau, envieu un correu amb l’assumpte “Càsting” amb el vostre nom, cognoms, telèfon i un correu electrònic de contacte a: inscripcions@cdmt.catGratuït.

   

  → DIUMENGE 28 D'ABRIL (12.00 h) - XVII Fira Modernista. Inaugurem “Vestits de pel·lícula”

  Una mostra en la que es podran veure peces originals conservades al museu al costat de recreacions de vestits de diverses pel·lícules que han fet alumnes dels cursos d’indumentària modernista. Afegit a això, s’exhibiran vestits creats per la reconeguda dissenyadora terrassenca Mercè Paloma que han aparegut a diverses sèries i al cinema. Gratuït.

  s connecTerrassa:

  @page { margin: 2cm }
  p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 }
  a:link { color: #0000ff }

  Adreça: 
  Salmerón, 25
  08222 Terrassa Barcelona

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Dades organitzador


  Carrer de Salmerón, 25
  08222 Terrassa B
  937315202
  • Dimarts i dijous: de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h.
  • Divendres i diumenge: de 10.00 a 14.00 h.