Els dies 3 i 4 de gener torna la Fira d'artesans i artesanes de Terrassa 'Art Nòmada'


Organitzador: 
Art Nòmada
Data: 
dissabte, 3 gener, 2015 (Tot el dia) a diumenge, 4 gener, 2015 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

El dissabte dia 3 de gener, tot el dia, i el diumenge dia 4, fins a les dues de la tarda, se celebrarà la Fira Art Nòmada a la Plaça dels Museus de Terrassa (Avda. de Jaquard, davant de la Casa Baumann). Una bona oportunitat per a encarregar als Reis de l'Orient els detallets de darrera hora per als qui estimeu més.

Què és Art Nòmada?

Art Nòmada és un somni fet realitat d’un grup de persones que es dediquen a l’artesania com a alternativa sociolaboral. Són un grup de persones de procedències laborals, nacionalitats, edats i realitats personals i socials totalment diferents unides per l’art i l’artesania, l’autoaprenentatge constant de forma individual i grupal, i les ganes de poder-se dedicar a oficis artesanals i tenir una possibilitat de sortir d’aquesta crisi amb les seves mans i la seva originalitat, creativitat i imaginació.

Què i com ho fan

Art Nòmada és una entitat sense afany de lucre que promociona a través de la seva organització i de les persones que hi participen, un espai cultural, obert, d’intercanvi d'idees, d’aprenentatge, de creativitat i una alternativa d’interpretar el consum.

Plantegen aquesta alternativa perquè creuen en un consum sostenible, a preu just i amigable amb el medi ambient a través de la promoció d’exercicis i pràctiques de reciclatge i reutilització de béns entre d’altres.

Tenen una xarxa de relació amb diferents col·lectius i entitats de la ciutat de Terrassa amb les quals han dinamitzat i col·laborat en la realització de diverses fires d'artesania.

Entre les quals es troba FIREM-Terrassa Respon, Ateneu Candela, Club Natació Terrassa i diferents associacions de veïns de Terrassa i Sabadell.

Qui participa a Art Nòmada

Es declaren una associació oberta, ja que en les seves fires tota persona que creï el seu propi producte i vulgui participar de les fires que s’organitzin serà benvinguda i així promouen els seus objectius.

Què ofereix Art Nòmada a la ciutat?

Ofereix una possibilitat d’autoocupació per a aquelles persones que es dediquen als oficis artesanals i que no tenen botiga física.

Es vol sensibilitzar a la ciutadania del valor afegit que tenen els productes artesanals, promocionant mercats mensuals en un lloc fix de la ciutat, on sigui visible el producte.

I es vol dinamitzar l’espai amb diferents activitats i espectacles relacionats amb l’art i l’artesania per fer possible els objectius de l’entitat.

-- 

NOTÍCIA relacionada: Art Nòmada i connecTerrassa acorden col·laborar en l’intercanvi de continguts i difusió

Adreça: 
Avinguda Jacquard, 1
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat