dv. 6 d’abril | Dia Internacional de l’Activitat Física. Fem fitnes per tenir una bona condició física o per estar en forma? [CNL de Terrassa i Rubí]


 • Temes: 
  Data: 
  divendres, 6 abril, 2018 (Tot el dia)
  Descripció activitat: 

  https://termcatdotblogdotgencatdotcat.files.wordpress.com/2017/04/fitnes.gif?w=809

  En el Dia Internacional de l’Activitat Física, volem fer unes consideracions sobre els termes fitnes, condició física i forma física.

  El terme fitnes és l’adaptació catalana del manlleu anglès fitness, d’ús molt estès i utilitzat habitualment en contextos de llengua general. Designa el conjunt de pràctiques físiques, dutes a terme generalment en un centre esportiu, que juntament amb uns hàbits alimentaris i terapèutics adequats tenen com a objectiu aconseguir una bona condició física. Apareix en la formació d’altres termes com ara sala de fitnespilota de fitnesfitnes cardiovascular (cardiofitnes o càrdio), etc.

  Convé distingir aquest terme dels relacionats condició física i forma. Mentre que la condició física és l’estat general de la capacitat física i psicomotora d’una persona, la forma és la condició física d’un esportista per a la pràctica d’un esport en un moment determinat.

  Així, doncs, t’encoratgem a practicar el tipus de fitnes que més et plagui per tenir una bona condició física i estar en forma.

  Font: termcat.blog.gencat.cat

  I si vols comunicar-te bé, t’ajudem a millorar els teus escrits!

  CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA de Terrasssa I Rubí (web - Facebook).

  Adreça: 

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Dades organitzador


  Carrer de Colom, 114
  08222 Terrassa Barcelona
  937317908