ds. 18 de maig | Nit de Museus al Museu Tèxtil


Temes: 
Data: 
dissabte, 18 maig, 2019 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Agenda d'activitats del Museu Tèxtil (CDMT) per al mes maig:

→ DISSABTE 18 DE MAIG (19.00 h) | Nit dels museus 2019. Portes obertes.

El dissabte 18 de maig, a partir de les 19.00 h, el Museu Tèxtil obre les seves portes dins l'edició de La Nit dels Museus, una celebració internacional que ofereix l’oportunitat de visitar els museus gratuïtament. El Museu ofereix portes obertes a les exposicions i també desplegarà un programa d’activitats que esperem sigui atractiu al públic general.

  • De 19.00 a 24.00 h: Portes Obertes. Entrada lliure a les exposicions “Vestits de pel·lícula”, “Retalls d'ahir i d'avui”, “Toda una vida es mucho tiempo” d’Anne Moreno i "Sala del procés tèxtil".
  • A les 19.00 h i a les 21.00 h: Visita comentada al taller de restauració tèxtil. Descobriu aquest espai del Museu poques vegades obert al públic general. Amb la presència de la restauradora Elisabet Cerdà que mostrarà tècniques i processos de treball mentre dialoga amb el públic assistent.
  • A les 19.30 h i a les 20.30 h: Visita guiada a la nova exposició temporal “Vestits de pel·lícula” (2a. planta). Hi trobareu espectaculars vestits originals, al costat de peces que han aparegut a pel·lícules i sèries i conjunts que han elaborat alumnes dels nostres cursos d’indumentària.
  • A les 20.00 h: Inauguració de la mostra d’art tèxtil “Toda una vida es mucho tiempo” d’Anne Moreno. A l’Espai Zero, l’artista exposa una selecció del seu treball. Són un conjunt d’obres fruit de vivències com la col·laboració amb brodadores afganes. Hi destil·len la seva preocupació per la immigració, la recerca d’una identitat pròpia, la visualització d’algunes lectures així com la seva passió per les pedres i el reciclatge de materials.
  • A les 22.00 h: Representació de petites escenes de pel·lícula. L’Associació Retrofuturista Nautilus presentarà una fantàstica recreació del vestuari i la música en directe de les bandes sonores.

Entrada lliure i gratuïta. Més informació a auladidactica@cdmt.cat o al telèfon 93 731 52 02.

 

@page { margin: 2cm }
p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 }
a:link { color: #0000ff }

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat