dl. 9 de novembre (17.00 h) | Com podem fer créixer el sector primari de l’Anella Verda i rodalies? #ESSlalternativa


Data: 
dilluns, 9 novembre, 2020 - 17:00
Descripció activitat: 

Objectiu: Reflexionar sobre les cadenes de cura transnacionals.
Ser crítiques amb un model de cures actual: Qui cuida a les persones vulnerables? Quines condicions laborals tenen? Com i perquè les cures dels països d’origen queden relegades en mans d’altres dones?

Continguts: “CUIDAR ENTRE TERRES”
Visionat del documental produït per La Directa, a continuació de la visualització, Malarassa farà una entrevista a les productores del Documental, com s’ha fet, perquè, i a algunes de les protagonistes que vindran en representació dels col·lectius de dones treballadores i organitzades de les cures i de la llar.

Com es pot aconseguir millorar l’activitat econòmica del sector primari?
 

Objectiu: Donar a conèixer les produccions actuals del sector primari de l’Anella Verda i rodalies i qüestionar-ne el model per arribar a saber què falta per aconseguir impulsar-lo.

Continguts: Taula rodona adreçada al món professional a partir de conèixer i presentar projectes d’activiat econòmica del sector primari: horta i ramaderia de l’Anella Verda i rodalies. Ens preguntarem pels condicionants, els factors que n’afavoreixen l’impuls i la creació, així com altres punts importants. Finalment es farà un torn de preguntes i reflexions per part del públic.

Més informació sobre l'activitat

#ESSlalternativa #ESS #TerrassaCooperativa2020

Veure l'Especial Terrassa Cooperativa 2020

--

Més informació:

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat