dl. 23/05 | Jornada "Estalvi d'energia al teu comerç" [Generalitat de Catalunya]


Organitzador: 
CCAM
Data: 
dilluns, 23 maig, 2016 - 09:30 a 11:30
Descripció activitat: 

Estalvi d'energia al teu comerç

La innovació dins del sector energètic en els establiments comercials, fa que a dia d’avui parlem d’estalvi, mesures d’eficiència, rendibilitat i sostenibilitat. Es per això que des del Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l’Institut Català d’Energia, han programat unes Jornades a reu del territori, anomenades “Estalvi d’Energia al teu comerç”, per donar a conèixer la modernització, la millora i l’estalvi energètic dels establiments comercials.

Objectiu:

  • Conscienciar, informar i aplicar mesures d’eficiència energètica per un Comerç català més productiu, rendible i sostenible.

Com:

  • Demostrant la relació entre energia, economia i medi ambient.
  • Donant a conèixer criteris i bones pràctiques de gestió energètica i com es poden aplicar aquests a qualsevol activitat.
  • Demostrant que en qualsevol comerç es poden incloure criteris de rentabilitat, ambientals, i d’eficiència , fins i tot millorant la imatge davant dels clients.
  • Donant a conèixer les accions i professionals que poden garantir el major estalvi i assolir els objectius d’eficiència.

A tenir en compte: En el formulari d’inscripció poden sol·licitar la diagnosi gratuïta.

  • El CCAM posa a l’abast del sector préstecs amb un aval del 70%, tramitats amb CaixaBank o Banc de Sabadell, de 10.000€ a 100.000€ de la línia Emprèn (el termini finalitza el 30 de setembre de 2016).
  • Per més informació: +34 934 849 909

Inscripcions, aquí.

Descàrrega del díptic, aquí.

Consulteu altres dates, al díptic.

 

Adreça: 
Carrer Banys Nous, 11
Barcelona Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat