dg. 24 de març ( 18.00 h) | Viatge poètic pel magrib [Amics de les Arts i Joventuts Musicals]


 • Organitzador: 
  Amics de les Arts i Joventuts Musicals
  Data: 
  diumenge, 24 març, 2019 - 18:00
  Descripció activitat: 

  Tast de literatura i música àrab que ens transporta a la regió del Magrib, de la mà d’alguns autors i autores de Tunísia, Marroc, Algèria, Mauritània i Libia, que al llarg de la història han lluitat per l’expressió de la seva cultura.

  L’actriu versàtil i presentadora Monica Van Campen i el músic Aziz Khodari s’uneixen per recrear poesies, textos i cançons dels diferents països del Magrib per acostar-nos a aquesta cultura tan propera i alhora força desconeguda. Junts han fet els recitals del “Cicle Bitllet d’anada” sobre la literatura de Marroc, de Palestina, de Tunísia, d’Algèria, i “Textos i música des de la Mediterrània”.

  D’aquí neix “Viatge poètic pel Magrib” un tast de literatura àrab que ens transporta a la regió del Magrib, fent un viatge fantàstic per Tunísia, Marroc, Algèria, Mauritània, Libia, de la mà d’alguns dels seus autors i autores que al llarg de la història han lluitat per l’expressió de la seva cultura.

  Aziz Khodari i Mònica van Campen són un tàndem que reflexa literalment l’acostament del nostre país al món àrab, creant un binomi que no deixa indiferent.

  → Venda d’entrades aquí o a la sala d’exposicions, de dimarts a diumenge de 18.30 a 20.30 h.

  → Preus:

  • Entrada general: 14 euros

  • Entrada socis i menors de 16 anys: 8 euros

  • Entrada jubilats i pensionistes: 10 euros

   

  Adreça: 
  Carrer del Teatre, 2
  08221 Terrassa Barcelona

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa