Del 27 de desembre al 5 de gener | Ciència i tècnica per als més petits amb les "Vacances al Museu" del mNACTEC


Organitzador: 
mNACTEC
Data: 
dimecres, 27 desembre, 2017 (Tot el dia) a divendres, 5 gener, 2018 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) proposa tallers infantils per als més petits de la casa, perquè descobreixin la ciència i la tècnica durant les vacances de Nadal.

Està dirigit a nens i nenes de 5 a 12 anys.

Podeu fer la reserva fins al 15 de desembre, trucant al telèfon 93 789 22 44 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

PROGRAMA:

Dimecres, 27 de desembre de 2017 | DECOREM LA NOSTRA LLAR
En aquest taller treballarem amb la imaginació i diferents materials amb els quals crearem objectes de decoració relacionats amb el Nadal.

Dijous, 28 de desembre de 2017 | EL CALENDARI 2018
Jugarem amb les formes geomètriques i les utilitzarem per a la confecció de calendaris per al nou any que començarà molt aviat.

Divendres, 29 de desembre de 2017 | MATEMÀTIQUES DIVERTIDES
Descobrirem la importància de les matemàtiques i com les utilitzem a la nostra vida quotidiana, a partir de la visita a l’exposició de “Les matemàtiques i la vida”. Farem jocs amb els números i la geometria. *Aquest dia ens visitarà el Patge Xiu Xiu. Podeu portar les vostres cartes.

Dimarts, 2 de gener de 2018 | INVENTS A CATALUNYA
En aquest taller parlarem dels invents i les innovacions ideats a Catalunya des del segle X fins al XX. Aprofitarem per visitar l’exposició temporal “Catalunya, un país d’enginy i innovació”. Amb materials senzills, construirem un d’aquests invents.

Dimecres, 3 de gener de 2018 | COM ÉS LA LLUNA?
Estudiarem els moviments de la lluna i aprendrem per què no sempre és visible. Visitarem l’àmbit de l’energia del Planeta de l’exposició “Enérgeia” i crearem elements relacionats amb la lluna.

Dijous, 4 de gener de 2018 | TITELLES
Els titelles serveixen per comunicar sensacions i treballar diferents aspectes relacionats amb les arts visuals: forma, color, llum, textures, etc. Aprofitarem diferents materials per construir els nostres titelles. *Podeu portar retalls de roba.

Divendres, 5 de gener de 2018 | CONSTRUCCIÓ DE JOGUINES
Mentre esperem l’arribada dels Reis Mags, construirem joguines utilitzant materials com cartolines, capses de cartró, retalls de roba, papers, suro, etc. * Podeu portar capses de sabates, retalls de roba, taps de suro.

Adreça: 
Rambla d'Ègara, 270
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat