22/11 | V edició ECOTOUR per comerços del centre de Terrassa [S360º]


Organitzador: 
S360º
Data: 
dissabte, 22 novembre, 2014 - 11:00 a 13:30
Preu: 
15,00 €
Descripció activitat: 

El tour per prendre consciència, com a consumidors, d’allò que comprem. Ens centrem en productes ECO, BIO, de km 0, artesanals i de comerç just. Com s'el·laboren els productes/serveis, amb quines matèries, d'on provenen, si s'ha tingut en compte l'ètica, la responsabilitat i el medi ambient, així com les seves particularitats i valors diferencials. Un consumidor amb consciència sap que amb la seva decissió de compra otorga poder, a qui el vull donar? Coneix de primera mà com s’elaboren els productes que consumeixes i com influeixen en la teva salut i benestar.
 
ECO ● BIO ● ARTESANAL ● KM 0 ● COMERÇ JUST
 
Inclou degustació de te ECO, tastet de formatge artesanal, xocolata de comerç just, mostres de productes cosmètics i capilars orgànics, cata de vi biodinàmic, etc...
 
En aquesta ocasió, l'ECOTOUR passarà per 4 comerços que formen part de connecTerrassa: MÓN Solidari4 uncesLa Provença i Tina Prat, a més de Vinoteque, Granja Armengol i ViuLògic.
 
+ info al connecBlog: ARTICLE de Gemma Soler Raspall, coach, massoterapeuta i nutricionista: ECOTOUR pel centre de Terrassa: un tour per a despertar consciències.

 
+ info a la web www.gemmasolerraspall.com

 

Adreça: 
Plaça del Progrés
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat